Burn Fast Boot Camp startet opp som et rent gruppetreningskonsept, og selv om vi har utviklet oss i løpet av årene og tilbyr flere tjenester, så står gruppetrenings konseptet vårt fortsatt sentralt i det vi jobber med.

Måten vi legger opp treningsøktene på BFBC bunner i verdiene våre. Vi jobber for at medlemmene våre skal oppleve treningsglede, at man skal kjenne på utvikling og måloppnåelse på en effektiv måte. Vi jobber for å ha et unikt og godt treningsmiljø hvor medlemmer føler på tilhørighet, og det er viktig at man kjenner på mestringsfølelse på øktene.

Øktene varer i 45 minutter fra start til slutt, noe som gjør at du trener effektiv uten å måtte tilbringe mange timer på treningssenter.

På BFBC kommer du til ferdige treningsprogrammer, og på alle øktene våre møter du en trener som går igjennom øvelser, veileder og pusher medlemmene gjennom øktene. Dette gjør at du kan være sikker på at du trener trygt og effektiv!

Er det crossfit dere driver med?

Nei, på BFBC driver vi ikke med crossfit, men treningen bygger på mange av de samme prinsippene og vi bruker mange av de samme øvelsene. Så samtidig som om noe kan være likt, så er det samtidig veldig ulikt crossfit.

   Høypuls og styrke

   Vi har lagt opp timeplanen med både høypulsøkter og med styrkeøkter.

   På høypulsøktene har vi en del kondisjonsøvelser og styrkeøvelser hvor vi jobber hurtig med lettere vekter, og på styrkeøktene er det rene styrkeøvelser.

   Høypulsøkter kan man dra på mandag, onsdag, fredag og lørdag. Og styrkeøkter på tirsdag, torsdag og lørdag.

   Våre trenere:

    

   I barnepassen: