MENTAL TRENING

Definisjon:

”Mental trening handler om kontinuerlig og systematisk trening av de mentale ferdighetene som har til hensikt å øke gode prestasjoner!”               MENTAL STYRKETRENING – Cecilie Ystenes Myhre

Men hva betyr egentlig dette?

Dette betyr at ved å ta mental trening i bruk så har du mulighet til å nå dine mål enklere og mer effektiv. Du vil takle stress bedre, få økt selvtillit og mer motivasjon.

Vi jobber etter et målorientert program som lærer deg å bruke mentale teknikker.

Er mental trening kun for ledere og toppidrettsutøvere?

Nei er svaret på dette spørsmålet. Det er selvfølgelig veldig nyttig for ledere og idrettsutøvere, men mental trening er også veldig nyttig for deg som ønsker å takle hverdagen bedre og kjenne på mindre stress. Det hjelper deg å lettere nå dine treningsmål og bli bevisst på hvorfor du driver med det du gjør, og det kan hjelpe noen å bruke arbeidsdagen mer effektiv.

Alt i alt så handler mental trening om å prestere bra over tid, og det er det som kjennetegner mennesker som oftere når målene de setter seg.

Er du nysgjerrig på mental trening?

Kontakt oss for en kartleggingssamtale.

Vår mental trener:

Silje Skjellaug – silje@bfbc.no

Mentaltrener filosofi:

Mitt mål med mental trening er å lære mennesker å gjøre de riktige valgene i livet sitt.

Som mental trener er jeg opptatt av utvikling og at du skal få ut ditt potensiale. Jeg er åpen og ærlig i prosessen, og gir mye av meg selv for at du skal få maksimalt utbytte.

Jeg er overbevist om at når du jobber kontinuerlig med mentale ferdigheter så vil du ta deg til målet ditt!