Samarbeid/reklame – dette har vi gledet oss til!

Et samarbeid vi har gledet oss masse til!

Som en lokal grunderbedrift som Burn Fast Boot Camp selv er, så er det utrolig gøy å støtte opp om andre lokale bedrifter. Og ikke minst er det stas og kunne samarbeide med dem.

Derfor er det utrolig gøy å kunne fortelle at vi nå har inngått et nytt samarbeid.

Med hvem tenker kanskje du – se videoen under og bli med Christine og meg på en liten kjøretur!

Jeg må også gratulere Sport 1 på Tolvsrød med ny butikk. En superfin butikk, med masse fint og ikke minst skikkelige trivelige folk.

Disse kan sakene sine, og du får den hjelpen du trenger!

Så nå får alle BFBC-medlemmer 20% på kjøp hos Sport 1 på Tolvsrød og vi gleder oss til å finne på flere morsomme ting med Sport 1 gjengen i løpet av 2018.

Christine og jeg synes det var supergøy å få prøve masse fint treningstøy. Og selv om jeg egentlig ikke skulle ha noe, så måtte noen treningsklær bli med meg hjem allikevel.

sport-1-logo

I videoen over så viser Christine og jeg frem noen av nyhetene som er i butikk. Og om ikke lenge kommer det enda mer fint inn.

Til herrene så var det ikke så mye av nyhetene som var på plass enda, men snart så er det også på plass i butikk. Så da får jeg ta med meg en herremodell, noen som stiller? 😉

Og sko kommer det også mer av!!!

Mail med info

Alle BFBC-medlemmer vil motta mail (sier i fra på facebookgruppen når mailen er sendt) med info om samarbeidet med Sport 1 Tolvsrød, og når den er mottatt så er det bare en ting å gjøre….

Løp og kjøp!

Comments 2

    1. Post
      Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *